Isolera mera

Idag kom isoleringen på plats i väggen mellan hundgården och stallet. Hela stallet är ju isolerat men jag vill ju kunna värma upp hunddelen enbart. Att isolera var enklare än vad jag trodde och det gick faktiskt hyfsat fort. Däremot fick jag inte upp skivorna upptill, de är för stora att ta upp och måste dessutom skäras till.

image

Utöver detta jobbar jag med att få till en slags enkel koja. Jag har använt gamla pallar med hel yta, tagit bort underredet och satt ihop dem. Fyra stycken blir tre väggar och ett tak och vårt gamla trallgolv från balkongen ska bli ett golv. Öppningen ska stå i riktning mot norr och stallet så det blir maximalt lä. In med lite mattor och filtar så tror jag det blir mysigt!  Det hela borde målas för att hålla men det får bli till sommaren. Lite takpapp borde jag däremot lägga på…

Publicerat på 28 november 2015, i Hundgårdsbygge, made by Hedvig. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Isolera mera.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: