Monster är CEA normal och Helga hälsade på

Jag blev mycket glad igår när resultatet från Optigen kom och det stod ett prydligt NORMAL /CLEAR. Eftersom Kajsa är normal hade det gått att para dem även om Monster varit anlagsbärare men nu vet vi på förhand att valparna säkert inte kommer behöva testas för varken CEA eller IGS och det är ju trevligt 🙂

Stormen Helga ven in igår lagom när jag stod på bauhaus och köpte lite virke. Jag hade tänkt såga virket på parkeringen så det fick plats i bilen men i blåsten och regnet kändes det som en dålig idé. Istället körde jag hem med brädorna utstickande där bak. Det funkade sådär när vinden gång på gång slet upp bakluckan medan jag körde. Hem tog oss vi iaf och sen höll vi oss inne medan vinden ven så huset skakade. Inte klarade vi oss utan skador heller, en gran har knäckts och fallit över den uppblåsta dörren till vedboden så dörrarna blivit skeva. Nåväl, inga träd föll över boningshuset iaf.

image

Publicerat på 05 december 2015, i Just nu, Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Monster är CEA normal och Helga hälsade på.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: