Världens sötaste!

Tog denna bild idag på Verklighetens gård, så fantastisk söt!  Trevligt att träffa får som går att klappa 😉

image

Arvid gillade fåren och hönsen bäst, hästen var kanske väl stor och kaninen såg han inte. Nu måste vi väl ändå skaffa höns och tamare får..?

Vi har börjat skola in Arvid och det känns bra. Andra veckan nu och sen får vi se. Pascal ska börja lämna honom lite smått imorgon. Vi märkte av förskolestarten direkt genom att Arvid fick feber och blev lite snuvig igår. Idag mådde han bra igen så det verkade kortvarigt. Skönt det. Annars är det en sak jag verkligen inte ser fram emot, alla sjukdagar för förskolebarn! Håll tummarna att Arvid fortsätter vara ett friskt barn 🙂

Vinden viner runt huset idag med och jag är så otroligt tacksam att vi investerade i vattenburen jordvärme. Det går inte en dag under vintern utan att jag är glad över det. Vi fick liksom ett nytt hus! Alla rum går att använda och jag kan sitta i morgonrock utan en massa kläder under, eller laga mat i linne och jeans utan långkalsonger och fleecetröja. Fantastiskt!

Publicerat på 06 december 2015, i Bebis. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Världens sötaste!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: