Inskolning och utskolning

Arvid är nu inskolad hos dagmamma och det har gått över förväntan!  Jag har verkligen haft ångest för detta så det var skönt. Jag jobbar nu 70% och P 80% så Arvid går där långt ifrån heltid. Vi får se om det kommer att funka bra att ha tre lite kortare dagar, en lång och en dag hemma. Annars är det kanske bättre med tre lite längre och två hela dagar hemma? Vi får se 🙂

image

Unge på inskolning

Hundarna har istället utskolats till hundgården!  Jag har fortfarande inget värmesystem i hundstallet så jag stoppade in en kupévärmare. Den håller 16-17 grader vilket ju är en bra temperatur!  Det stora problemet är Troll som tyvärr inte går in när han väl gått ut. Han KAN gå igenom luckan och inomhus har han en divan med en långhårig tovad fårfäll som han gärna ligger på, men går han väl ut så går han inte in. Extra tydligt var det idag när det regnade på eftermiddagen. Monster och Yeti var inomhus när jag kom hem, men Troll var ute.. Det hade väl inte varit några problem om det inte vore för att Troll varit rejält frusen när jag kommit hem! Trots vintertäcke OCH nättäcke.. Han har ju en koja med ytterligare en tovad fårfäll ute men jag är tveksam till att han ligger där heller eftersom täcket var blött. Jag hoppas verkligen att han lär sig att han kan gå in på eget initiativ!

image

Publicerat på 17 december 2015, i Bebis, Hundgårdsbygge, Monster, Troll, Yeti. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Lill-Troll då… ❤ Typiskt tjuriga gamlingar – säger jag och tittar på Piraya som svarar: DU kan va gammal! Kärring…

    Gilla

    • Ja Troll är ju lite av ett offer… ”Jaha, nu är jag ute. Och kallt är det. Men det är ju bara att gilla läget. Ingen tycker ju ändå om mig. Nä jag får väl frysa då.. :(”

      Gilla

%d bloggare gillar detta: