Fortsättningen!

Nyårsafton inleddes med en försovning men trots att jag vaknade 8.50 och skulle vara i Tinnerö kl 10 så hann jag dit med en påklädd ullunge och tre kissnödiga hundar. Vi var ett ordentligt gäng, inte rekord, men ändå! 17 hundar och 8 personer plus Arvid gick en vända i Tinnerö och avslutade med korvgrillning. Det är underbart att alla hundar kan hänga lösa utan att gruffa och så skönt att ha nöjda hundar på nyårsaftons kväll.

image

Nyårsafton firades hos Lydia och Jessica och det var mycket trevligt! Vi spelade Carcasonne och åt massor av god mat 🙂 Det är ju väldigt praktiskt med gångavstånd och om grannarna skulle vara liiiiite mindre skjutgalna hade det varit perfekt. Men tyvärr har vi rätt nya grannar som gärna bränner upp tusenlappar trots att de som har hästar och hundar ber byborna om att visa hänsyn. Tyvärr verkar det viktigare att dra iväg raketer än att visa hänsyn till sina grannar..

Idag åkte vi till min moster i Norrköping! Det var så mysigt och Arvid var på ett lysande humör. Vi fick så mycket god mat att Pascal hoppade över middagen ikväll av ren mättnad 😉 Min moster har sytt in ett mysigt ullfoder i åkpåsen som vi tovade tillsammans i somras! Det blev så fint! Jag måste fota och lägga upp, men får vänta på bättre ljus imorgon.

Vi gick ut i parken för lite pulkåkning efter lunchen och Arvid älskade det! Så söt, ett stort leende när han satt framför någon av oss och åkte 😀

image

Publicerat på 03 januari 2016, i Bebis, Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Fortsättningen!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: