Det bidde inga Monster-bebisar :(

Monster kom hem i onsdags efter sin kärlekssemester. Tyvärr blev det ingen lyckad parning och Monster ska inte bli pappa denna gång. Jag är riktigt ledsen över att det inte blev något. Det hade varit så roligt att ha små puppisar att följa och se likheter och skillnader i Monster, åka och och hälsa på små svartvita lurvtussar. Men så blev det inte. Nackdelen med att ha hanhundar är ju att man får vänta på att tikägarna hör av sig och även om jag tycker att Monster är en fantastisk hund på alla sätt så har vi inte några tävlingsresultat i vallning att visa upp förutom titeln Gk vallhund. Nåväl, det kanske dyker upp någon mer chans en dag?

image

Knubbigt Monsterfluff ❤

Publicerat på 18 januari 2016, i Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Det bidde inga Monster-bebisar :(.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: