Deodorante speciale

En kollega inspirerade mig till att försöka göra min egna det för ett par veckor sedan. Jag har funderat på det ett tag men nu tog min deo slut och i samma veva kom denna undersökning som visar att många deodoranter innehåller hormonstörande och allergiframkallande ämnen. Jag försöker rensa bort grejer som kan vara skadliga, rensar bort plast vartefter och väljer ekologisk mat och det ligger i samma linje att minska antalet kemikalier som jag utsätter min egna kropp för.

Nu när jag använt denna deo i ett par veckor tycker jag att den är värd ett omnämnande i bloggen! Den fungerar nämligen sjukt bra! Den bästa deo jag haft! Det är ju helt galet hur många deos jag testat och hur mycket pengar jag lagt på det totalt när en egen deo är superbillig, innehåller extremt få ingredienser, är så enkel att göra och dessutom funkar så otroligt bra!

Här är receptet :
1 del majsstärkelse
1 del kokosolja
1 del bikarbonat
Någon droppe eterisk olja om man vill

Blanda väl och den är klar!!

image

Publicerat på 30 januari 2016, i made by Hedvig. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Deodorante speciale.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: