Hello Mr peanut!

Igår kom min nya boll, en dubbelboll eller peanut! Innan hade jag en avlång boll som var lite för kort och för låg, hundarna var tvungna att stå med ryggen lite kutad. Den nya bollen är ganska mycket större, både längre och högre och jag är riktigt nöjd!

image

Jag tycker Yeti rör sig bättre!  Han drar upp benet i hoppsasteg på ojämnt underlag men går faktiskt riktigt rent på grusväg!  Det ger resultat!

Jag tränar även de andra hundarna på bollen och alla tre får träna styrka på golvet också. Sitt, ligg och stå i balans med tassarna stilla och under kroppen.  Inget glidande över på skinkan eller stående med tassarna åt alla håll. Egentligen de övningar som togs upp på hopptekniken förutom själva hopptekniken. Det går framåt! Idag låg Monster och Yeti länge i balans och för Yeti har det varit svårt. Övning ger färdighet och jag börjar känna en försiktig optimism 🙂

image

Publicerat på 04 februari 2016, i Rehab, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hello Mr peanut!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: