Luftvärmepumpsflytt och en känsla av vår!

Vilken dag det har varit! Strålande sol och vindstilla och dessutom har snödropparna tittat fram!

Arvid gick ut igen när jag torkade hundarna efter morgonpromenaden så jag hängde på! Vi pysslade med att rensa gräsmattan från nerblåsta grenar och rensa ogräs i grusgården.

image

På eftermiddagen kom pappa och flyttade luftvärmepumpen!  Det tog en stund men nu sitter den i hundstallet 😀 Det är ett par detaljer innan den är igång som en switch för elen, inkopplad el och att suga ut luft med vakumpump. Men det är små detaljer!  I nästa vecka får vi värma mef kupévärmare men efter nästa helg hoppas jag att pumpen är igång!

image

Hundarna har varit ute hela dagen, lattjat, ätit märgben och hängt så de sover gott ikväll. Yeti passade på att lägga sig på Monster. Monster är inget fan av att ligga så nära men Yeti har nog vant honom sen han flyttade hit 😉

Publicerat på 07 februari 2016, i Hundgårdsbygge, Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Luftvärmepumpsflytt och en känsla av vår!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: