Hundhuset är helt färdigt och så har det varit årsmöte!

Pappa kom över igår tillsammans med en gammal kollega för att fixa det allra sista med luftvärmepumpen! Kollegan hade med sig en vakumpump för att få ut eventuell fuktig luft ur systemet och pappa hade med sig en switch bland annat. Det hela gick riktigt bra och ett par timmar senare var luftvärmepumpen igång! Nu kunde jag slänga ut kupévärmare och kabelvinda ut ur hundhuset 🙂 Det kändes lite extra bra eftersom vår elräkning var rätt mycket dyrare för januari i år! Visst var det kallt i januari, men en hel del tror jag vi kan skylla på kupévärmaren..

image

Det var även årsmöte på Linköpings brukshundklubb igår! LBKs årsmöte är kanske av den ovanliga sorten då det innebär fest! I många år nu så är traditionen årsmöte – buffé – utgång!  Denna gång likaså. För en och annan småbarnsmamma med skadade hundar är det dessutom ett tillfälle att träffa alla vänner som jag träffade ofta när jag tävlade och tränade på LBK! Mycket trevligt var det 🙂

Utöver att träffa vänner klev jag även av min post i styrelsen!  Det känns bra, mitt styrelseuppdrag har enbart känts som en belastning detta år. Jag vill inte åka på möten på kvällen efter att ha jobbat hela dagen när jag har en liten skrutt som saknat mamma hemma. Och jag tänker att att kanske finns bättre tillfällen i livet att vara engagerad ideellt än under småbarnsåren?

Publicerat på 14 februari 2016, i Hundgårdsbygge, LBK. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hundhuset är helt färdigt och så har det varit årsmöte!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: