Ryaeran är över

Idag flyttade mina sex ryor till ett nytt hem! Jag har haft annons ute på Blocket i någon vecka och på Facebook sen ett par månader. Några intressenter har hört av sig, framförallt ett par stycken utan SE-nr som vill äta upp dem och det är ju knappast aktuellt! Det har även hört av sig ett par som känts ganska nya inom vallning och det skulle ärligt talat inte känts så bra att sälja dessa lite vilda får till en nybörjare. Några har känts bra men inte kunnat ta dem förrän vi betessläpp eller tyckt att damerna varit lite för vilda. Dessutom så är det lite tidigt på året för att folk ska vilja köpa får. De flesta vill köpa när stallperioden är slut!

Därför bättre kändes det verkligen super att sälja dem till personen som kom och hämtade dem idag! Hon ringde i lördags och kom idag, bara en sån sak 🙂 Hon är mycket duktig och gillar ryor och har haft några tidigare. Jag tror inte att jag kunde hitta ett bättre hem till dem och jag är så glad över det 😀

image

Ni kanske undrar om jag ska vara fårlös nu? Nej jag har tänkt skaffa mig en ny grupp. En lite lagom rörlig grupp helst, som inte är tröga men som inte springer som de vilda ryorna. Får som jag kan våga ta ut på fälten utan att vara rädd för att tappa dem 😉 Jag har ett par grupper i åtanke så jag hoppas verkligen att någon av dem kan passa 🙂

Publicerat på 16 februari 2016, i Fåren. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ryaeran är över.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: