Yeti har varit hos kiropraktorn

I fredags åkte vi till Handen och Eva Solstrand. Jag tycker Yeti har gjort färre hoppsasteg och han är starkare i coremuskulaturen, tippar inte med rumpan om jag lyfter vänster framtass eller vänster baktass, vilket han gjorde kraftigt när vi var där första gången.

Hos Eva började vi med att visa skritt och trav på takt och böjt spår. Och tyvärr finns rätt mycket rörelsestörning kvar. Framför allt vid trav i koppel, då ser han ut som en skadeskjuten kråka..
Inomhus på bollen såg han bättre ut. Starkare och mer stabil. Skönt! När Eva klämde igenom Yeti reagerade han runt höger höft/bäcken och hon lossade på honom där. Han var spänd i musklerna också, men intrycket är ändå bättre än sist.

Vi fick med oss mer läxa, att fortsätta stå på boll, växla mellan stå och sitt, backa och sedan utveckla backandet till att backa runt saker. Det känns skitsvårt ärligt talat! Kanske borde lämna Yeti på backträning hos Karin, hon lärde Monster på en kväll😉

Publicerat på 21 februari 2016, i Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Yeti har varit hos kiropraktorn.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: