En riktig släkthelg!

Att åka till Sthlm tur och retur känns långt för att vara hos en kiropraktor i knappt en timme. Att kombinera det med att hälsa på nära och kära känns mycket roligare! Förra gången hälsade vi på syrran och denna gång hälsade vi på min moster i Uppsala, Pascals familj, min moster i Norrköping och dessutom tog vi med syrran när vi passerade Solna. En riktig släkthelg med andra ord! Det var mysigt som vanligt att hälsa på min moster, hon är ju lite av en extramamma för mig och syrran sedan mamma och vi sade upp kontakten. På fredagen spenderade vi tid med moster och syrran och på lördagen fick vi faktiskt till en fika på stan med min kollega från Jönköping, Palle!  Så himla trevligt att ses igen! Vi åt semla på Guntherska och jag köpte en enorm dinkelsurdegslimpa.

På kvällen var vi hos Ps familj och åt så att vi rullade hem och på vägen hem idag stannade vi och fikade hos min andra moster i Norrköping. Arvid stortrivdes där med och testade mosters glasögon under mycket fniss 🙂

Till slut kom vi hem och kunde hämta Troll, som bott hos pappa under helgen. Han var helt överlycklig när jag kom, lilla plutten ❤

image

ni

image

Pulka är kul ☺

image

Glasögonprovning!

image

Hjälper till att packa upp!

Publicerat på 22 februari 2016, i Bebis, Familj. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En riktig släkthelg!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: