En liten skogsknopp!

Det är inte så många som vet vad skogsknopp är, desto fler känner till skogsmulle!  Skogsknopp är Friluftsfrämjandets motsvarande aktivitet för de riktigt små barnen som är 1-2 år. Arvid och jag gick för första gången på skogsknopp igår och det är Arvids första aktivitet 🙂

Jag gick på Mulle när jag var liten och älskade det! Att fika i skogen och kolla åt vilket håll som var söder genom att se åt vilket håll myrstackarna låg, det var roligt! Att sitta på en tovad bit ull, dricka choklad och äta smörgås med Arvid var precis lika mysigt som jag föreställt mig ❤

Skogsknopp håller på varannan vecka ända tills i maj och jag tänker att det kommer bli mysigare och finare i skogen för varje gång. Underbart!

image

Publicerat på 06 mars 2016, i Bebis. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Åh vad mysigt! Var tvungen att kolla om det finns någon Skogsknopps-verksamhet i Jönköping, tyvärr verkar det inte så. 😦

    Gilla

%d bloggare gillar detta: