Matten spionerar

Jag har installerat en kamera i hundhuset!  Igår testade jag den för första gången och då var den riktad ut igenom fönstret för att jag ville se dem i själva hundgården. Det var tyvärr en besvikelse eftersom jag inte såg något alls. Jag fick pushnotiser ständigt men den enda rörelsen jag såg var en förbipasserande bil, några snöflingor (!) och en svans som snabbt viftade förbi inomhus vid fönstret där kameran satt. Igår kväll flyttade jag kameran upp på väggen i hundhuset och idag har jag kunnat se att Monster ligger i soffan inne och Yeti är utomhus. Hoppas att Yeti går in, det var -5 i morse och han har inget täcke.. Men han borde kunna ta hand om sig själv, han är en företagsam hund och han har möjlighet att gå in till biabädd, soffa, divan och 19 graders värme..

image

Publicerat på 10 mars 2016, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Matten spionerar.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: