Fem fina finullsfårflickor

Igår var en händelserik dag! Först kom en grannbonde med en enorm höbal. Ensilage är billigare men såhär sent på säsongen känns det tveksamt att fem får hinner äta en bal innan den blir dålig så hö fick det bli! Vi har turen att ha två lantbrukare som säljer grovfoder i närheten!

Efter lunch tog jag en snabb sväng till Ikea för projektet möblera-och-inreda-huset. Sedan raskt vidare mot Norsholm för att köpa får! Jag skulle ha fyra men det blev fem damer som följde med hem! Just nu går de och gör sig hemmastadda hos oss ❤

image

Efter det susade vi raskt vidare till stan! P skulle på beer-expo och jag och Arvid skulle på drinkparty!  Det var himla trevligt att träffa tjejerna! Jag träffar mina vänner alldeles för lite numera..

image

Arvid lirar gura på fest!

Jag och Arvid åkte hem vid 21.30, P skulle ta tåg till Vikingstad och buss till Björkeberg. MEN vi hade missat att bussen var anropsstyrd.. Så jag fick sms vid strax efter 12 om att bussen inte kom! Sen slutade sms komma och det gick inte att nå Ps telefon… Ja tror ni inte att den dött lämpligt nog när P var strandad mitt i natten! Jag visste inte vad jag skulle göra, skulle jag ge mig ut och leta eller hade P gett sig av för att hitta en taxi? Efter en stund ringde det från ett okänt nummer, som tur var fanns det fler människor ute i Vikingstad!  Jag tog upp en sovande lite Arvid och invirad i en yllefilt sov han vidare i bilen.. Jag hittade Pascal och det var ng tur att det bara var ett par minusgrader eftersom han stått där i 45 minuter.. Ja detta med anropsstyrd missar vi nog inte igen!

Publicerat på 13 mars 2016, i Fåren, Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Gulle Arvid! Han kommer bli den där som sitter med gitarren på fester när han blir stor 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: