Var är Troll?

Plötsligt har Troll börjat höra mycket sämre. Han hör fortfarande om jag till exempel kallar på honom ute men inne märks det tydligt!  När det är dags för tandborstning på kvällarna brukade han komna flygande så fort jag tog ut tandborsten. Tandborsten står i samma skåp som mina teer men Troll kunde höra skillnad på om jag tog ut te eller tandborsten även om de två sakerna alltid skedde ungefär samma tider varje kväll och trots att Troll var i ett annat rum.

Nu kommer inte Troll längre när jag tar ut tandborsten, bara om han är i samma rum så att han ser. Han, som alltid kommit galopperande så fort ett koppel skramlat lite lite, ligger nu kvar i ett annat rum. Förr reagerade han direkt på det lilla knäppet när jag lade ihop laptopen, nu kan jag ta på mig kläder, ta på de andra hundarna halsband, ta på mig skor OCH öppna dörren och ingen Troll! På en sådan otroligt signalkänslig hund som Troll märks det en otroligt stor skillnad.

Han börjar bli gammal på riktigt…

image

Var är Troll??

I övrigt är Troll pigg. Han är konstant lite halt på höger fram men hänger glatt med på långa promenader ändå. Hältan blir värre om han busar för vilt eller går jättelångt, men en timmes promenad är inga problem. Han är otroligt busig och leker gärna med de andra hundarna! Jag hoppas verkligen att han håller sig såhär frisk länge länge… ❤

image

Publicerat på 20 mars 2016, i Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Var är Troll?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: