Ett litet steg för människan

Arvid har tagit ett stort steg framåt och börjat gå! Hurra säger vi! Han går inte själv hela tiden än men lite varje dag! Helst går han och håller oss i händerna,  särskilt ute med skor på. Nättare skor finns på Posten på väg till oss och då ska det nog gå lättare ute med!

Arvid har gått i händerna på oss sedan oktober och har rest sig upp själv utan stöd sedan i januari. Dagmamman har fått honom att gå själv där några gånger men hemma har han vägrat. Tills helt plötsligt i lördags för en vecka sedan när han plötsligt reste sig upp och gick på eget initiativ! Så häftigt!

Helgen som var har vi gått mycket i skogen och tränat på ojämna underlag! I lördags var vi på Skogsknopp och gjorde en mycket tjusig kvast av grenar. Tyvärr tuggade Yeti sönder den så fort vi kom hem men den var otroligt vacker så länge den varade 😉 Arvid inledde morgonen med att vakna kl 5 så han hann somna på morgonpromenaden, sov till Malmslätt och fortsatte sova ända tills en stund in på fikat! Sen vaknade han med ett strålande leende 😀

image

Arvid balanserade på en stor sten och lekte tillitslekar som att slänga sig baklänges. Inga problem med tilliten där inte 😉

image

Liten Arvid på en stor sten!

I söndags var det härligt väder även om det blåste lite väl mycket. Vi hängde med AC med familj ut till skogen och grillade korv! Arvid gillar massor att grilla korv och åt 2,5 korvar själv. Så härligt att vara ute i skogen och det smakar alltid gott att äta ute!

image

Publicerat på 22 mars 2016, i Bära barn, Bebis, Familj. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. De första stegen måste ju vara otroligt häftiga! Här tycker jag att det räcker med att Kasper börjar fästa blicken och le i sömnen för att jag ska tycka att han utvecklas massor! 😀

  Gilla

  • Ja det är fantastiskt! Och det är så mycket annat som händer också som att kunna peka på alla kroppsdelar, gå på pottan själv eller bara förstå nästan allt vi säger. Så häftigt!!

   Gilla

 2. Heja Arvid!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: