Får jag presentera Wompat!

För några veckor sedan flyttade en ny bekantskap hem till oss tillsammans med fluffgodis i form av en Kitkat, nämligen en Wompat Girasol Northern Lights! Wompat är ett märke på bärselar och kanske inte det billigaste. Däremot är det lätt den både skönaste och den absolut snyggaste sele jag provat!

Fluffgodis kräver kanske en förklaring?  Tja ja tydligen är det tydligen praxis att skicka med lite godis när en säljer en dyr sjal eller sele! Första gången jag stötte på det, men helt klart en trevlig gest 🙂

Girasol är ett sjalmärke som gör randiga sjalar och Northern Lights är färgen på just denna sjal. Min sele är alltså en sjal som konverterats till sele men midjebälte och axelremmar i manchester! Just Wompats bärselar finns i fyra storlekar vilket är lite ovanligt. Baby för de minsta, sen Medium, Toddler och sist Preschool för de större barnen. En kan ju undra om det går att bära ett lite större barn men faktum är att med en bra sele eller sjal kan en bära många kilon utan att bångna! Dessutom kam en korsa remmarna bakom ryggen på Wompats om en bär på magen och det underlättar betydligt!

Så till det viktigaste, bilderna!  😍😍

image

image

image

Visst är den snygg? 😍😍 Som jag nämnde var den ju dyr också och jag sålde faktiskt två tröjor, den gamla bärselen, en trikåsjal och en vattenringsjal för att få ihop till den. Men det var det värt!

Publicerat på 31 mars 2016, i Bära barn. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Snygg! Klart man kan bära tunga barn om man bär rätt, man kan ju bära tunga ryggsäckar när man vandrar 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: