Mer inredning!

Jisses vad inspirerad jag tydligen var att blogga just nu! Det är väl bara att rida på vågen 🙂 Mer inredning blir det i detta inlägg! Idag bröt jag loss den fasta byrån och nu funderar vi livligt på vad vi ska hitta på med utrymmet?

image

Lite potential tycker jag nog att det har 🙂

Jag har ju inrett ännu ett rum, nämligen biblioteket eller soprummet som P kallade det. Det smickrande namnet kommer sig av att vi förvarar återvinningen där och det har ärligt talat sett för jävligt ut emellanåt!  Nu hittade jag tre skåp på Blocket som passade perfekt! Två av skåpen huserar nu återvinning så vi slipper se det!

image

Skåp med återvinningen!

image

Inredningen är inte perfekt i denna hylla, ännu 🙂

Det tredje skåpet fick flytta in i köket! Jag har länge saknat något längs den väggen i köket och ett vitrinskåp slukar dessutom mycket grejer. Älska Blocket och älska återbruk 🙂

image

Publicerat på 01 april 2016, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Mer inredning!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: