Yeti 3 år!

Idag fyller Yeti tre år och då är man väl vuxen på riktigt?  Han har iaf fått byta upp en storlek på halsband och han har börjat landa i sig själv! Älskade Yeti växer för varje dag och han kan riktigt mycket trots att vi liksom aldrig fått en chans. Hittills har Yeti varit promenad -eller rehabhund trots att målet var både agility och vallning när han flyttade till oss. Sorgligt är det men än lever hoppet att Yeti ska få valla och bli en arbetshund! Han går ju så fint hos fåren och är så härlig att jobba med!!

Stort grattis älskade Skluff och jag önskar med själ och hjärta att ditt fjärde år blir det roligaste och mest aktiva hittills!

image

image

image

image

image

image

Publicerat på 04 april 2016, i Födelsedag, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Yeti 3 år!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: