Roliga får och rosettfest

Alla rosetter jag har kvar från agilityn (jag har slängt en hel del) har hängt på en vägg i det blå rummet och det går ju inte längre. Istället hittade jag det perfekta stället nämligen på väggen mellan boxarna i hundstallet!

image

Fåren var mycket nyfikna och jag kan meddela att klövar låter väldigt högt på ekparkett!  De är himla rara de här damerna 🙂 Är lite sugen på lamm nästa år eftersom de måste betäckas snart för att inte bli för gamla för att vara förstagångsföderskor. Dessutom är det ju mysigt!  Vi får se

image

🙂

Jag har vallat lite med och det gick bra! Även om det blir ganska sällan så går det lite framåt. Fåren är schyssta, busiga på vallen men stannar inom en rimlig tid, inte efter flera km. Det är skönt!

Vad som är mindre skönt att Troll är skröplig. Han har varit fräsch länge men den senaste vecka har han varit mer halt och går riktigt illa med bakbenen. Det får bli korta promenader och vila ett tag så får vi se..

Publicerat på 07 april 2016, i Fåren, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Roliga får och rosettfest.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: