Söt, sötare, sötast

En händelserik helg där vi blandat nytta och nöje! Jag och Arvid tog en tur till Bauhaus i fredags och köpte virke till taket i hönsgården, fuktskydd till väggarna i hönshuset och färg till Arvids skrubb. Nu har jag fixat renoveringstapet och målat ett varv. När målningen är färdig ska jag lägga nålfilt på golvet, bygga ett skydd för rören som även kommer fungera som hylla och till sist sätta upp väggdekorationer. Jag tror det blir kanon! Ett mysrum och kanske även sovalkov, vem vet?

image

Arvid hjälper till att välja färg

Idag var vi på lammys på Kojtet! Arvid var överförtjust över lammen och bäade glatt ❤ När vi var där var det dessutom en tacka som lammade!  Inte okomplicerat tyvärr utan Linnea fick hjälpa till. Jag fick assistera och fick värdefulla tips för framtiden. Är ju lite sugen på att betäcka mina i höst.. Allt gick bra till slut och ett litet (stort)  tacklamm fick se världens ljus ❤

image

På kvällen gick hundarna och jag genom hagen och plötsligt blev Yeti väldigt intresserad av något bakom en liten kulle. Jag blev rädd att det var en orm 🐍 och kallade hastigt in honom. Men när jag kom över kullen var det ett hål i marken där och ut kikade tre helt bedårande små rävungar!  De var kanske 6-8 veckor, fortfarande lite blå i blicken och med grå valppäls som en liten sky runt kroppen!  Så otroligt söta! Jag hade chans på massor av bilder men upptäckte då att telefonen ramlat ur fickan när jag rullade under staketet 😦 När jag hämtat den var de inte sugna på att bli fotade utan höll sig nere i lyan.

Yeti ville tillbaka till lyan och jag fick hindra honom flera gånger. Vet inte vad han ville riktigt och det vet han kanske inte själv heller? Han var nyfiken men vänligt inställd. Kanske ville ha ta med sig en eller två hem för vidare fostran? Ingen vet och jag röstar på att vi inte utforskar det vidare 😉

Publicerat på 24 april 2016, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Söt, sötare, sötast.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: