Ett kul litet sidoprojekt

Arvids skrubb/myshörna är färdig så när som på ett par hyllor som ska dit i bokhyllan och bilder kommer snart! Jag är riktigt nöjd med resultatet 🙂

Parallellt har jag pysslat med ett litet sidoprojekt utifrån en idé jag har haft sen förra sommaren när jag anlade rabatten runt vår avloppsbrunn. Det sticker upp två fula orange rör ur rabatten och varför inte göra något kul med dem?  Som att ta en halsduk, sy ihop den längs med kanten, sy dit man, öron och ögon och vips så är det två tjusiga hästar istället!

Jag saknade visst svart garn så de är inte färdiga ännu men visst kan ni se dessa två eleganta hästar framför er redan nu? 😉

image

Publicerat på 02 maj 2016, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ett kul litet sidoprojekt.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: