Blev det bra eller blev det bra?

Den ena trädgårdshästen är färdig och jag är så nöjd!! Så mycket charmigare än innan!! Jag har sett hästar i de där rören sen vi flyttade hit, så det var på tiden 🙂

image

Måste visa en före-bild också så ni förstår förvandlingen 😉

image

P tyckte absolut att jag skulle haft med en bild på den fula skrubben i inlägget från igår så det slänger jag också in. Här har jag tagit loss dörrarna men de var i samma färg som resten. Fronten på lådan har varit av hela tiden och gick inte att sätta dit eftersom lådorna inte gick att ta loss alls utom med våld och kofot. Smidigt, eller hur?  😉 Jag tycker nog att denna byrå ändå hade någon form av charm med texten ovanför men som myshörna gör sig utrymmet sig mycket bättre!

image

Publicerat på 04 maj 2016, i Husprojektet, made by Hedvig. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Blev det bra eller blev det bra?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: