Det sötaste jag sett

Jag gick precis rätt på två helt urgulliga rådjurskid! Det var ett rådjur framför oss som dröjde kvar ovanligt länge och jag höll ögonen på henne då plötsligt Yeti nosade på ett litet kid precis framför fötterna på mig! Tur att jag inte har hundar med direkt döda-instinkt.. Vi hamnade tyvärr mellan hinden och kiden och de var så små att de gick rakt mot oss på vingliga ben. Jag försökte gå ur vägen och jag hoppas att hon vågade sig tillbaka strax igen. Hoppas inte räven tar dem nu bara, hon har ju ungar bara några 100 meter bort..

image

Publicerat på 18 maj 2016, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. För några år sedan kom jag rakt på en rådjursfödsel på ca 5 meter avstånd.
    Jag vågade inte röra mig mer än att sätta mig ner försiktigt så jag hade bra utsikt och lagom dold. Ja det var helt fantastiskt att se hela födseln till den stod upp för första gången…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: