Utslagen av virus men söta kycklingar piggar ju upp

I måndags började jag känna mig vissen och gick hem tidigt från jobbet. Igår var jag fullständigt däckad. Tänk att man blir så dålig av 38,5 graders feber? Det känns ju nästan patetiskt att bara orka typ 300 m med hundarna på lunchen innan det känns som att man ska svimma och falla till marken. Att jag skulle bli sjuk var ju inte helt oväntat eftersom Arvid var sjuk och febrig i helgen. Att P nu också känner sig sjuk är ju inte heller en högoddsare men det är ju himla tråkigt om inte alla är friska tills på fredag..

Idag har det ju varit fint väder och jag har läst bok i en solstol. Igår kollade jag på halva säsongen av Orange is the new black. Nu är jag rätt uttråkad och hoppas att jag kan jobba imorgon. Nog för att jag kan hitta på saker att göra hemma men nu har jag ju inte orkat nåt.

Jag tog iaf ut kycklingarna på gräsmattan så de fick krafsa i gräset, smaka på gräset, fånga en och annan insekt och de sysselsatte sig hela dagen. De är så himla gulliga 😍 Dessvärre tror jag att minst två, kanske tre är tuppar. Det går ju inte att ha fyra tuppar på 7 hönor.. Nåja, än är det lite för tidigt att säga!

image

image

image

Publicerat på 22 juni 2016, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Utslagen av virus men söta kycklingar piggar ju upp.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: