Midsommar

Årets midsommarfirande blev verkligen inte som vi tänkt. Till att börja med var vi ju vissna i veckan hela familjen och P mådde inte så bra under helgen. Sen var det en lastbil som lade sig tillrätta på E4 i Södertälje så syrran med vänner fastnade i köer. De åkte från Stockholm vid 9 och kl 15 (!!) fick de nig och vände hem igen. Därmed såg våra lunchplaner högst osäkra ut och blev till slut ingenting. Jag for runt som ett skållad troll på fm vilket straffade sig med synbortfall och migrän mitt på dagen..

Trots detta så stod vi på Verklighetens gård i lagom tid innan det var dags runt stången! Det var Arvids första dans och han tyckte det var så kul! Gulliga unge 😍😍

image

Foto: Karin Froom

Det var väldigt trevligt med fina människor och många barn och Arvid lekte med Flisan till och med! Sen är det ju en himla tur att det fanns en lekhörna med en sopbil!

image

Hundarna fick hänga i en gårdagen tills de bröt sig ut framåt kvällen och istället lyckligt tiggde köttbitar av gästerna. Förutom Troll, han minglade fritt hela kvällen. Jag tänker att det är såna privilegier man får när man är 12,5 år.

Vi gav upp och åkte hem tidigt eftersom P inte alls mådde bra. Någon gång vore det trevligt att stanna kvar och lyssna på liveband och badbadtunna. Om vi lyckas att både hålla oss friska och få Arvid och sova bra i vagnen kanske det går nästa år?

Publicerat på 26 juni 2016, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Midsommar.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: