Remmalag på Visingsö!  

Vi fortsätter semestern med dagsturer, denna gång till Visingsö!  Jag minns att vi åkte remmalag och åt polkagrisar när vi var där när jag var liten men det var väldigt länge sedan. Sen har det inte blivit av trots att det inte är så långt. Nu var det alltså på tiden! Vi tog med bilen över men det var ju egentligen lite onödigt. Visserligen missade de att ta betalt av oss så någon ekonomisk förlust blev det iaf inte, men ändå. Cykel och häst är bättre färdmedel på Visingsö 🙂

Självklart ville jag åka remmalag och även om både Arvid och Pascal var lite tveksamma till en början så tyckte alla att det var en god idé när hästarna väl börjat röra på sig! Arvid skrek nej nej när jag försökte sätta honom på vagnen så det hade kunnat gå hur som helst 😉 Men mot slutet var han då avslappnad att han ville lägga sig på sätet så det var ju tur. Hade blivit jobbigt om vi varit tvungna att hoppa av på vägen.

”Våra” hästar och kusk!

Efter turen med häst och vagn åkte vi ner till södra delen av ön och Näs slottsruin. Det var ett ganska ynkligt slott om jag ska vara ärlig, men så var det också från 1100-talet och halva hade ramlat ner i Vättern. 

Arvid har tjatar om ”wawa” dvs lejon hela dagen. Tyvärr fick vi göra honom besviken på den punkten, det fanns inte så mycket lejon på Visingsö. Det var ju synd 😉 Upplevelsen från Kolmårdens lejon sitter i, de var ju himla häftiga 😀

Publicerat på 09 juli 2016, i Bebis, Familj. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Remmalag på Visingsö!  .

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: