Plötsligt inföll lite motivation 

Igår fick fåren flytta till skogen igen eftersom betet, inklusive tistlarna, var slut. Så Pascal hjälpte mig att lasta fåren och det gick mycket bättre att ha honom som lockbete med en havrehink än när jag försökte valla in dem med Monster. Att ha en person med mat i transporten är nyckeln till en lyckad lastning! 

Nu har jag vallat i två dagar i sträck, både igår och idag. Till skillnad från när vi har vallat här hemma så gick det bra! Det är en stor skillnad med en större hage med skog där fåren inte bara rusar från hörn till hörn utan där man kan få till lite längre drivningar. Båda hundarna fick ner tempot och jobbade bra!

Fåren får nog gå ett tag där nu så jag hoppas vi får till fler bra pass där jag har solsken i magen när vi är klara 🙂

Publicerat på 18 juli 2016, i Fåren, Monster, Vallning, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Plötsligt inföll lite motivation .

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: