Uppgraderat tältade 

Vi tältar på Gotland och det går bra! Många höjde på ögonbrynen åt att tälta med en 2-åring men Arvid sover som en stock på nätterna och vi med. De senaste två nätterna ska jag tillägga, den första natten sov vi uselt med bilar som kör precis utanför tältet och folk som slår i bildörrar till höger och vänster. Men man vänjer sig tydligen vid allt 😉

Uppgraderingen från tidigare tältande består av en tältplats med el så vi kan ladda telefonerna, pumpa luftmadrassen med el, tända grillen med elslinga och ha en kylväska som går på el. Utöver det köpte vi ett stormkök som drivs av gasol som komplement till mitt gamla spritkök. Dessutom lånade vi tält av Anna så vi får plats att äta vid bordet inne i tältet och har gott om utrymme! 

Hittills har vi kollat in Visby en sväng, varit i Lummelundagrottorna, stått i kö till färjan till Fårö men tröttnade och åkte till Blå lagunen istället. Sen åt vi en sen lunch i Ireviken och kollade på raukar i Limmershamn! En mycket härlig dag med härligt väder 🙂

Arvid och raukar vid Limmershamn

Arvid och jag vid rauken Jungfrun!

Jungfrun ligger vid en klint mot havet och naturreservatet Jungfrun sträcker sig mot Stuklint där utsikten var fantastiskt! 

Vi åt lunch vid Ireviken och gick upp till utkiksstället och kollade på utsikten (såklart)  och en fornborg från 1000 år före Kristus. 

Eftersom köerna till Fårö var lätt extrema körde vi till den blå lagunen istället!  Det var helt fantastiskt vackert med klarblått vatten och barnvänliga stränder 🙂

I onsdags var vi i Lummelundagrottorna och de var större än vad jag mindes dem när jag var där under tidigt 90-tal! Väl värda ett besök 🙂

Publicerat på 22 juli 2016, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Uppgraderat tältade .

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: