Ö-besök och borrelia 

Igår åkte vi till ön Tällholmen vid Arkösund och hälsade på min moster och morbror. Syrran plus kille var med och vi roade oss med äventyrsgolf och att äta tills vi nästan sprack. Hundarna roade sig med att bada, de sprang i full galopp nerför berget, hoppade i vattnet och simmade ut en bra bit alla tre. Det höll de på med i säkert över en timme 🙂

Sisten i är en badkruka!

Detta var vad jag såg av hundarna på förmiddagen 😂😂

Utsikten från huset

En tur runt ön

Det är väldigt besvärligt att få Troll i och ur båten men väl i så trivs de!

Arvid kör båten, Anders står för ljudeffekterna!

Jag har fått borrelia och är framför allt väldigt trött. Skulle kunna sova konstant känns det som. Vi upptäckte det i tisdags så nu är jag inne på fjärde dagen med antibiotika så det borde vända snart tycker jag. Lurig sjukdom men ringen runt bettet var mycket tydlig så det var ingen tvekan när vi väl såg den. Dessvärre satt den på rumpan annars hade jag nog upptäckt den tidigare.. 

Publicerat på 13 augusti 2016, i Familj. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ö-besök och borrelia .

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: