Staket och därmed ryggskott 

Det är verkligen inte fördelaktigt staketbyggarväder just nu. Men vad gör en när en behöver ett staket? Jag har hägnat in paddocken som bete, den är ändå så igenvuxen och ingen har tränat agility där på evigheter. Så varför inte använda den som bete istället?  Dessvärre är det otroligt torrt och därmed stenhårt i backen. Varje slag med klubben studsade tillbaka i mig och det tillsammans med spikade av märlor gjorde att jag fick ryggskott. 

Men staketet blev hyfsat iaf, sånär på två stolpar som verkligen inte gick att få ner. Förutom fårnätet byggde jag även grindar. Tanken är dels grindar för att stänga hagarna men även grindar till en fålla. Jag hoppas bara att den inte blir för liten.. Son tur är så är de varken dyra eller svåra att fixa till 🙂

Min fina sandpaddock 😂😂😉

Publicerat på 26 september 2016, i Fåren, made by Hedvig. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Staket och därmed ryggskott .

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: