Fyra minuter är en jäkligt tajt marginal 

Jag och P har kollat på Fantomen på Operan idag 😀 Den var helt fantastisk! Musiken, sången och alla otroliga kostymer och sceneriet! Har du chansen så se den!!

Vi hade dock lika gärna kunnat missa alltihopa pga nazistdemomstrationen som gjorde att flera vägarna avstängda. Paniken spred sig när vi kröp fram i köerna samtidigt som GPSen visade på en ankomsttid allt närmare halv tre när musikalen skulle börja. 14.26 kastade vi oss ur bilen vid Cirkus, 14.32 höll P på att knappt bli insläppt efter en snabbvisit på toa och 14.33 släcktes ljuset i lokalen. Jag känner mig fortfarande stressad samtidigt som musiken fortfarande ljuder i huvudet. Men musiken överväger nog ändå 😊

Publicerat på 12 november 2016, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Fyra minuter är en jäkligt tajt marginal .

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: