Jag får läsa och är sjuk 

Jag fick hög feber i tisdags och är fortfarande hemma från jobbet med huvudvärk, ont i halsen och hosta. Som tur är inte feber längre, en är verkligen inte kaxig med 39,3.. Kanske är det influensan, eller nåt annat kul virus? Vem vet..

Jag har ju utvecklat mitt fårägande med bagge och därmed potentiella lamm i vår. Det ställer helt nya krav på mig. När jag bara hade vuxna tackor åt de hö eller ensilage, men nu börjar en ny värld med kraftfoder och ett annat tänk med avmaskning och parasitfria välkomstbeten till lammen. Jag har byggt grindar till lammboxar och jag tänker ta ner en vägg så fårboxen blir större. Jag läser också på om får! Jag håller långsamt på att ta mig igenom fårbibeln som heter just Får av Erik Sjödin, Sveriges fårguru. Det finns en massa matnyttigt där kan jag lugnt säga!

Baggen Gunvald har stora skräckinjagande horn, som tur är så är han snäll som ett lamm (hehe). Men han är helt omöjlig att flytta på! Om jag knuffar på honom så viftar han på svansen och hundarna har han noll respekt för. Han påminner mest om ett sånt här får:

Likheten med Gunvald är ju slående!

😀😀

Publicerat på 17 november 2016, i Fåren. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Jag får läsa och är sjuk .

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: