Julstämning here we come! 

Jag bara längtar efter att få dyka med huvudet före rätt in i julstämning med julmusik, mysiga marknader, ljusstakar i fönstren, glögg och lussebullar. Nu när jag var sjuk och hemma i hela 9 dagar passade jag på att stryka och sätta upp julgardiner och sätta timers på alla elljusstakar.Hyfsat rent är det hemma med så det är lätt att uthärda mörkret med mysbelysning som går på av sig själv och en brasa som kräver lite mer handpåläggning. 

Idag bakar vi lussekatter och Arvid har kavlat små korvar och stoppat ner dem i muffinformar. Det är lite speciellt att baka med en 2,5-åring som blir galen och tror att en ska förstöra så fort en hjälpsam mamma försöker till exempel att ta lite mjöl på kaveln så att det inte ska fastna så mycket. Jag tror iofs att Arvid hade kul iaf, även om kaveln var kladdig så mamman behöver bara lära sig att hålla händerna i styr 😉

Igår var jag på personalfest med sagotema och jag var Rödluvan.Det är då roligt att se alla som klätt ut sig, vilken fantasi alla har och hur olika alla tänker! Det var riktigt roligt även om jag åkte hem tidigt. Jag blev trött och musiken var så hög och när en ändå vaknar 7.30 så är det rätt skönt att ha kommit i säng i tid. 

Publicerat på 26 november 2016, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Julstämning here we come! .

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: