Två gånger kalas

November är, eller framför allt har varit, en födelsedagstät månad. Morfar den 12, farfar den 19, brorsan den 25, Troll den 27 och mamma den 29, dvs idag. Nu är morfar död sen ganska många år och mamma ute ur mitt liv på obestämd framtid så det är bara tre kvar. Med tanke på att farfar fyllde 94 och Troll 13 så är kanske inte så länge till det kommer vara så många födelsedagar i november.

Vi firade brorsan och farfar ihop i söndags med lagom många för att en 94-åring ska tycka att det inte blir alltför stökigt. Jag tror farfar uppskattade det mycket!  Han satt mest på en stol och blev serverad och fick flytta till en annan stol för fotografering. Av mig fick han David Batras nya bok om tidningsrubriker, Toan i Tierp är invigd. Brorsan fick en trädgårdsbok om att odla grönsaker! Tror båda böckerna blev uppskattade 😊Jag är en riktig bokmal när det gäller att ge bort presenter men jag tycker ofta att det blir bra! 

Arvid var lite tveksam till att sitta i gammelfarfars knä men gick med på det när han fick ha gosehunden i famnen ❤

Och så ett foto med fyra generationer! 

Publicerat på 29 november 2016, i Familj. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Två gånger kalas.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: