Vila i frid älskade Troll

En stjärna har slocknat, Troll finns inte mer. Jag är så oändligt ledsen, tårarna räcker inte till. Min vackra fina, min trofasta bästa vän som funnits vid min sida i 13 år. Nu finns du inte och livet känns fattigt och tomt utan dig. 

Jag älskar dig så otroligt mycket och jag hoppas att du nu springer på för alltid gröna ängar med starka ben som aldrig blir trötta ❤❤❤

RIP Troll 2003-11-27 – 2016-12-13

Publicerat på 13 december 2016, i Troll. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Kramar om hårt!

  Minns hur jag kunde lyssna efter er innan vi gick ut – Troll talade om att nu är vi på väg. Jag minns hur han letade upp folk att skvallra för och hur han inspirerade till att verkligen träna just det beteendet. Jag minns hur fantastiskt vacker han var ❤️

  Gilla

 2. Ninnie Lindvall

  Sov gott charmiga fina Troll! Han har många fina kompisar i hundhimlen, hoppas att han lever loppan med dem ❤

  Gilla

 3. Troll ❤ Många varma kramar till dig i denna svåra stund..

  Gilla

 4. Gilla

 5. Karin & Mickis

  En fantastisk vän som kommer att finnas i ditt hjärta, alltid! Galet tomt, blir det. Många bamsekramar!!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: