Ett test som kunde slutat illa

I lördags gjorde vi ett riktigt fynd när vi köpte en frysbox för 500 kr i Rappestad! Men innan testade jag den gamla frysen och det hade kunnat sluta riktigt illa. Jag stoppade i kontakten och när lampan lyste gick jag in för att ge den lite tid att bli kall. När jag gick tillbaka efter en halvtimme sprakade det i kontakten och luktade kraftigt bränt.. Plasten är svart i både uttaget och kontakten. Vågar inte tänka på vad som hänt om jag kommit senare! Hu vad snabbt det kan gå ibland.. 

Den nya frysen verkar betydligt säkrare och den gamla ska flytta till lämplig återvinningscentral vilken dag som helst nu!

Hönsen har kommit igång att värpa så alldeles! Igår fick vi 8 ägg, fast jag misstänker att ett var från en annan dag för det var smutsigt och låg på golvet. Men 7 ägg på en dag! Tre gröna dessutom vilket innebär att Lina måste ha blivit en vuxen höna! Så roligt!  Nu är det bara dvärgkockinhönorna som inte värper. Tufsan har inte kommit igång alls fast hon är kläckt i mars. 

Igår var vi i simhallen!  För första gången för Arvids del. Det har bara inte blivit av men nu äntligen!  Det var en hit! Arvid tyckte det var jättekul och ville inte gå därifrån. Det är ju så himla nyttigt med vattenvana så det får vi försöka med snart igen. Vi hade en stor framgång i duschen också! Arvid brukar vägra vatten i håret och att tvätta håret är nästan omöjligt. Men i simhallen stod hela ungen under duschstrålen!

Publicerat på 19 december 2016, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ett test som kunde slutat illa.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: