Mål 2017

Mål ja.. Kortfattat kommer det här!

Jag kör vidare på mitt mål från förra året. Jag kan inte skriva något bättre just nu utan jag tycker att detta täcker det viktiga 🙂

Mina mål är ödmjuka i år, jag vill vara där för mitt barn, min sambo och för mina hundar. Samtidigt vill jag naturligtvis göra ett bra jobb på lst. Att hålla alla bollar i luften utan att tappa bort mig själv är en konst men genom att leva i nuet hoppas jag att livet inte bara levs utan även avnjuts likt ett dyrt glas rödvin en sommarkväll. Jag vill inte rusa genom livet med en för hög puls. Jag vill borra in mina fingrar i len päls, gosa med den mjuka pälsen bakom öronen, vila i en omfamning av den jag älskar och låta fingret smeka mitt barns knubbiga arm. Jag vill ha tid till att sjunga, att leka, att kramas och att lyssna. Att vila i stunden och att ha tid att älska.

Jag har även som mål att engagera mig lite mer i vallhundsklubben. Att hjälpa till på någon tävling, att åka på träningstillfällen och att komma in i gemenskapen. 

Monster

Monster är numera pensionerad från tävling och vi har därför bara träningsmål. Målen i vallningen är att fortsätta jobba med tempot och med flanker. Att vi samarbetar och att det fortsätter att vara roligt att träna ihop ❤

Yeti

Yetis stora mål är ett godkänt VP. Vi ska fortsätta gå kurser och utvecklas tillsammans. Öka Yetis självförtroende hos fåren och fortsätta jobba med tempot, säkerhet i kommandona och att hitta lugnet. 

Publicerat på 31 december 2016, i Mål. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Mål 2017.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: