En superhelg! 

En riktigt mysig helg är till ända. Egentligen inleddes den redan i torsdags med mat och öl på Pinchos med en god vän. Mycket god energi fylldes på ❤ 

I fredags kom syrran och hängde med oss och igår firade vi pappas 64-årsdag hos oss med bullar, kakor och tårta. Jag smet även ut i stallet på eftermiddagen och fixade en sista höhäck till en lammbox. Det finns säkert nån smidig lösning att köpa men jag gillar om det är billigt och återbruk. Denna byggde jag av brädor som sågades ut när fönstren sattes in i stallet. 

Idag åkte vi till skogen och grillade korv till lunch!  Arvid är förtjust både i skogen och i korv så det var ett vinnande koncept. Även P följde med till skogen!

Ikväll har Arvid hängt med sina kusiner hos morbror Petter och jag och Pascal har gått på opera! Det är Trollflöjten som har satts upp i Linköping på Teaterhuset. Det var första gången vi var på opera och det var en härlig upplevelse!  Fantastisk sång och en nära, nästan intim upplevelse eftersom vi satt så nära sångarna. Jag har varit på flera musikaler och där finns så mycket resurser till kulisser och effekter så en nästan tappar andan men ofta sitter en ganska långt från scenen. Här var kulisserna enkla men sångarna befann sig på mindre än en armlängds avstånd ibland och vi hade ögonkontakt med sångarna flera gånger, en intim och intensiv upplevelse. Jag grät bitvis, särskilt när en liten flicka dansade balett, men så är jag ju sjukt blödig när det är barn med 😉

Kan absolut rekommendera att gå om det finns biljetter kvar 😀👏

Publicerat på 13 mars 2017, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Älsk på korvgrillning ❤

    Gilla

%d bloggare gillar detta: