Ny frilla och häng vid Tåkern

Arvid var hos frisören för första gången i tisdags. Jag tänkte mig Skorpanfrisyr men Arvid hade lite kort hår på sidorna. Det blev gulligt iaf tycker jag 😍

Vi njuter av långhelg och Arvid och jag har varit lediga ända sen i onsdags. Igår kom syrran hit och vi åkte till Naturum Tåkern 5-årsjubileum! Vi åt tårta, gick på skattjakt, satt i en båt väldigt länge, håvade små vattendjur och kikade på fåglar. Det var väldigt trevligt! 


Imorgon blir det kalas för både mig och syrran. Det ser ut att bli bra väder så att vi kan sitta ute. Perfekt för vi blir nog ett gäng!

Publicerat på 26 maj 2017, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Pia Lagerlöf

    Hej vill du sälja dina hundsaker på sidan , jag är intresserad av apportbocken, hör gärna av dig. tack Pia

    Gilla

%d bloggare gillar detta: