En kväll i juni

Vi struntade i vegetarisk korvstroganoff och åkte in till stan för att äta tapas istället. Arvid har hängt med på restaurang sen han var spädis och det går bra. Nu har vi ju en lugn unge, men jag gillar att vi utan problem kan äta middag ute även med barn 😊 
Restaurangen var nästan tom, men trots det blev vi visade till bordet längst in i hörnet så att jag satt nästan inne i hotellfoajen bredvid. Inte najs och jag sa till så vi fick ett bord mer centralt istället. Undrar varför vi som barnfamilj fick sämsta bordet när det fanns många många andra bord? Är det för att de tänker att vi vill vara ifred? Eller för att vi inte ska störa de andra gästerna? Lite störigt är det tycker jag. Jag vill inte få sämsta och omysigaste bordet för att vi har ett barn med oss.

Tur att maten och vinet var supergott så vi gick därifrån mätta och nöjda! Och trötta i Arvids fall ❤

Arvid är annars i en verklig kan själv-ålder och nya ord sprutar ut varje dag! Vi ska snart tillbaka till BVC så får vi se om bo behöver gå till logoped eller inte. Massor har hänt med talet sen vi var där sist. Nu kan Arvid till exempel en massa färger och härmar oss för fullt. 

Kan själv!!

Publicerat på 03 juni 2017, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Heja Arvid!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: