Måleri, förkylning och en tripp till Uppsala 

För en sisådär 20 år sedan målade jag och syrran två (redan då) gamla stolar blå. De har sedan dess hängt med länge även om jag tror att syrran tappat bort sin. Min stol finns kvar och fick idag ny kostym, nämligen den färg som vi inte valde till väggarna. Såhär i efterhand känns det bra att det inte var den färgen vi valde till vardagsrummet, även om jag tycker att själva färgen är läcker.

Stolsmålningen var ett uttryck av en temporär energitopp. Jag har varit förkyld hela veckan och efter en förmiddag på jobbet i onsdags har jag mest legat i soffan och kollat på Girls och Planet earth 2. Idag har jag känt mig lite piggare under eftermiddagen men hostan är efterhängsen. 

I början av veckan var vi i Uppsala eftersom Pascals pappa fyller år på nationaldagen. Jag träffade min gamla JV-kollega Palle ett par timmar för en god och trevlig fika och på kvällen åt vi meze med Pascals syskon vilket var supergott. På nationaldagen firade vi Pascals pappa innan vi körde hemåt igen.

Publicerat på 09 juni 2017, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Måleri, förkylning och en tripp till Uppsala .

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: