Vårt lilla hus

Det finns alltid något att göra i ett gammalt hus. Skavanker att fixa, något som behöver målas, ett badrum att renovera, ett kök att byta ut, ett golv att lägga eller tapeter att sätta upp. Just nu målar jag listerna i vardagsrummet, kontoret och lite i köket. Det är svårt att sluta måla när man väl har börjat, jag skulle egentligen bara måla listerna i kontoret. Målandet kommer av att vi skulle tapetsera om i kontoret och när jag satt upp renoveringstapet sa vi att egentligen borde vi ju måla listerna nu när vi inte behöver ta hänsyn till någon tapet. Sagt och gjort, nu målar jag lister. Sen ska tapeterna upp och sen är renoveringen färdig för denna omgång. 

Jag tycker vårt hus är fint. Det enorma trädet måste ner eftersom det snart växer in i huset och då kommer punchverandan mer till sin rätt. Nu ser man ju inte ens balkongen. 

Kortet är taget från hängmattan där jag och Arvid gungar i blåsten. Det är lite för kallt men det är ju semester!  

Publicerat på 24 juni 2017, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vårt lilla hus.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: