Kort Monster-update

Igår blev Monster dålig igen på kvällen. Han hade 39,7, flåsade, kutade med ryggen och hade tydligt ont. Det hade nog kommit lite gradvis under dagen utan att jag fattade det. Men nu kunde han inte sitta eller ligga utan vankade runt runt mef ångest i blicken. Jag åkte in till Valla djursjukhus igen och veterinären ville absolut behålla honom över natten. Hon var rädd att infektionen spridit sig till bukhålan. Monster lades in och fick antibiotika och smärtstillande intravenöst.

En bättre dag i Monsters liv ❤


Idag är Monster piggare och feberfri och det är ju väldigt positivt. Mindre positivt är att cystan i prostatan fyllt på sig igen och är nu 4*9 cm stor. Det är ju inget alternativ att tömma den varannan dag utan något måste göras. Alltså ska Monster opereras i eftermiddag. Först ska han kastreras, sen ska de gå in i buken och lappa ihop prostatan med en bit av tarmen. Jag måste fråga igen exakt vad de gjort nästa gång de ringer för jag uppfattade inte exakt. 

Det känns skitjobbigt att Monster inte svarade på antibiotikan utan att det blev så dåligt att han måste opereras. Samtidigt är de ju väldigt duktiga på Valla och jag litar på att de gör allt de kan. Nu är det bara att hålla tummarna att operationen går bra, att det inte blir fler komplikationer och att vi får hämta hem en frisk Monster imorgon eller på lördag ❤❤

Publicerat på 29 juni 2017, i Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Kort Monster-update.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: