Monster är hemma igen 

Jag hämtade hem Monster igår och även om han var piggare än när jag åkte in med honom i onsdags så var öronen ledsna och svansen dämpad. Idag har han varit lite piggare och både öron svans har hållits lite högre även om han fortfarande är dämpad. Tratten är ju supertråkig så jag har satt en tryckknapp i en tischa istället. Den sitter inte perfekt men när vi är hemma och i närheten funkar det bra 😊 

Monster fick med sig en hel lista med förhållningsregler och råd. Det blir en tråkig sommar för honom kan man konstatera.. Strikt koppelvila med korta promenader i två veckor och sen lite längre promenader men koppel på hela juli ut. Urk så tråkigt men vad gör man? Det viktiga är ju att han blir bra ❤

Publicerat på 01 juli 2017, i Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Monster är hemma igen .

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: