Lekstuga och kalas!

Arvid fyller tre år imorgon och vi firade redan igår med paket hos moster Bitte! God lunch och (fot)bad i sjön blev det också. Idag kom min pappa över med lekstugan han gjorde till mig och mina syskon när jag var fem kanske? Den var väldigt sliten och har fått en ordentlig ansiktslyftning!  Pappa har målat taket invändigt och verandan utvändigt och jag har tapetserat först med renoveringstapet och sen med vår gästrumstapet. Golvet var otroligt fult och slitet så vi köpte det billigaste laminatgolvet på Bauhaus och lade dit! Det blev väldigt fint om jag får säga det själv 😊

Idag hade vi dessutom kalas för Arvid! Två kompisar med mammor var här och vi har fikat, blåst såpbubblor och lekt i sandlådan och lekstugan. Roligt tyckte Arvid och somnade som en medvetslös i min famn efteråt ❤

Publicerat på 03 juli 2017, i Bebis. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Lekstuga och kalas!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: