Sista dagen

Allra sista dagen på semestern och vad gör jag? Jo bygger staket..

Det är en granne som frågade för ett par år sen om jag ville ha fåren där och jag har passat pga jobbigt att sätta staket men med dessa extremt torra somrar så klarar jag mig inte på ett par hektars skogsbete och mindre än halvt hektar här hemma. Hela dagen har jag därför satt plasstolpar och rett ut den enorma härva av eltråd som jag en gång tog ner från hagen utanför oss. Det tog hela dagen, att reda ut all tråd tog den mesta tiden.

Nu ska bagglammen flytta i veckan! Det blir bra, det är hyfsat stort och öppet och det ska nog gå att valla lite lättare där också. Flera grannar har stannat och frågat vad jag håller på med och folk verkar glada över att fåren ska gå där. Det blir bra!

Imorgon ska vi börja jobba igen. Det är väl blandade känslor kan man väl säga. Jag hade lätt gått hemma i några månader till. Jag blir nog aldrig uttråkad på att gå hemma, det finns alltid små och stora projekt att ta tag i ❤

Publicerat på 30 juli 2017, i Fåren. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Sista dagen.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: