Bättre vallning!

Äntligen går vallningen riktigt bra! Erika verkar för första gången sen jag köpte henne för snart ett år sen köpa att hundarna vill flytta på henne. Nu kan jag träna, det går bättre och Yeti viker inte ner sig utan växer för varje pass! Hurra! Det funkar riktigt bra att valla i den nya hagen tycker jag. Det är verkligen perfekt att den ligger längs med vår runda. När sista skörden slagits på vallarna runt oss kan vi valla där också. Hoppas bara inte nån får för sig att plöja upp dem nu när de legat tre år, det vore synd!

Arvid testade fårens studsmatta när jag vallade! Perfekt underhållning för barnet 😂😂 det finns inget skyddsnät så han får hoppa försiktigt.

Publicerat på 07 september 2017, i Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Bättre vallning!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: